wigshop

Paróka készítés

A valódi hajas parókákat egyedi méretben készítjük, olyan alapra, ami a vendég életviteléhez, frizurájához a legmegfelelőbb. Ezért az első konzultációnál meg beszéljük, hogy miért, milyen hosszú időre kell, illetve azt, hogy mit sportol, mennyire izzadós, mennyit fogja hordani a parókát napi szinten.

Ennek alapján tudjuk eldönteni, hogy milyen technikával készüljön a paróka az Ő számára.

Parókáink bőrbarát cérna tüll alapra készülnek, ami semmilyen allergiás reakciót nem vált ki. A valódi hajas mellett szól, hogy formázható, festhető és javítható, ezáltal is hosszabb az élettartama, illetve a haj vastagság is kiválasztható.

Fejtető sűrítés

A fejtetősűrítés lényege, hogy a fejtetőn lévő kopaszodást elfedje, erre kétféle módszer létezik.

Az egyik a kézi csomózású technikával készített felsőrész, ezt ajánljuk azoknak, akiknél erősebb a kopaszodás, illetve akik napi szinten szeretnék levenni, felrakni. Ez megoldható csitt-csattal, vagy leginkább uraknál jellemzően, tupé ragasztóval.

A másik eljárás a tresszelt felsőrész, ami a kevésbé kopaszodóknak ajánlott, mivel a négyzetek között a saját hajat át lehet húzni. Ennek nagy előnye, hogy többféle képen is fel lehet rögzíteni: lehet csatos, mint a tüllös megoldás, de fel lehet fixen is tenni microgyűrűvel, vagy hajfelvarrással.

wigshop
wigshop

Műhajas parókák

Műhajas parókáink készen kaphatóak.

Ezeket akkor ajánljuk, ha valakinek rövid távra kell, illetve csak divatból veszi, mivel ezek élettartama nem annyira hosszú.

Készletünket megnézheti webshoppunkban, vagy személyesen üzletünkben.

Kapcsolat - Parókakészítő

Telefon:+36 20 224-9222
Kapcsolat
Parókakészítő: Werkner Beatrix

1074 Budapest, Rákóczi út 68.

Kapcsolat - Fodrászat

Gyuricska Gabriella férfi-női fodrász
Telefonszám:+36 20 808-4988

Firnigl Éva
Telefonszám:+36 1 210-3613

1074 Budapest, Rákóczi út 68.