wigshop

RÓLUNK

Cégünk több éve egy nagy múltú parókakészítő egyéni vállalkozásából nőte ki magát, munkatársaink mind nála tanultak, de rólunk inkább a munkáink beszéljenek. A műhelyünkben a valódi hajas parókák, egyedi méretben és igények szerint készülnek. NEM PROSPEKTUSBÓL rendelünk!

A paróka viselésnek nagy történelme van, de napjainkban a legjellemzőbb, hogy betegség miatt kényszerülünk annak viselésére, de vannak kivételek, akik divatból, vallás miatt, vagy a munkájukhoz kénytelenek használni „színészek, előadók”. Cégünk célja, hogy minden kedves vendégünk számára megtaláljuk a leginkább megfelelő megoldást a problémájára. Valódi hajas termékeink egyedi méretben, személyre szabottan készülnek, emberi hajból, de emellett forgalmazunk még műhajas termékeket is. De nem csak parókákkal, felsőrészekkel foglalkozunk, hanem készítünk kiegészítőket is, harapós csatot, copfot, tressz sorokat, illetve szakáll-bajuszt is.


MUNKATÁRSAINK

Werkner Beatrix

Werkner Beatrix

Tulajdonos, parókakészítő
Telefonszám: +36 20 224 9222

Werkner Balázs

Werkner Balázs

Tresszelő, értékesítő


Firnigl Éva

Firnigl Éva

Fodrász
Telefonszám: +36 1 203 613
Páros hét : délelőtt / Páratlan hét délután

Gyuricska Gabriella

Gyuricska Gabriella

Fodrász
Telefonszám: +36 20 808 4988
Páros hét: délután / Páratlan hét délelőtt

Cégünk immár több éve áll kapcsolatban a Gyermekrák alapítvánnyal.


Amennyiben Önnek minimum 35 cm-es natúr, festetlen haja van, és jótékony célra szeretné felajánlani, kérjük keressen minket bátran. A haj adományok garantáltan a beteg gyermekekhez kerülnek, illetve amennyiben ismer rákos gyermeket, irányítsa nyugodtan hozzánk. A referenciáink megtekinthetőek.

Kapcsolat - Parókakészítő

Telefon:+36 20 224-9222
Kapcsolat
Parókakészítő: Werkner Beatrix

1074 Budapest, Rákóczi út 68.

Kapcsolat - Fodrászat

Gyuricska Gabriella férfi-női fodrász
Telefonszám:+36 20 808-4988

Firnigl Éva
Telefonszám:+36 1 210-3613

1074 Budapest, Rákóczi út 68.